COUNTRYLAND.nl

NIEUWS!!

Countryland terug in de studio van A1 op zaterdag

Na weken van uitzendingen met non-stop muziek en later de uitzendingen met vooraf opgenomen aankondigingen van de presentatoren, gaat Countryland binnenkort weer live uitzenden uit de studio van A1 Mediagroep in Nijkerk. Bovendien verhuist het programma weer naar de zaterdagavond, de dag dat Countryland voorheen ook altijd live was te beluisteren.

Na de verhuizing naar A1 Mediagroep werd het programma op dinsdagavond live uitgezonden. Dat was op korte termijn de meest logische beslissing, omdat de opname van het programma daarvoor al op dat tijdstip bij de omroep werd uitgezonden. "We zijn ontzettend blij dat we die plek in het programma hebben gekregen. We zijn door A1 Mediagroep warm onthaald en daar zijn we heel dankbaar voor", zo laten de programmamakers weten.

"In goed overleg met A1 Mediagroep kunnen we nu verhuizen naar de zaterdagavond." De uitzending is wel iets later dan voorheen op zaterdag het geval was. De nieuwe uitzendtijd is van 21:00 tot 23:00 uur. "Een belangrijk voordeel van de zaterdagavond is voor ons dat we dan weer gasten in de studio kunnen uitnodigen", meldt het Countryland team enthousiast. "Op de vroege dinsdagavond is dat vrijwel uitgesloten."

De eerste live uitzending zal zijn op zaterdag 30 mei. Timen van Ark en Ronald Groot verzorgen dan de presentatie en Johan van Ark zal aanwezig zijn voor de techniek. "We beperken het aantal mensen in de studio voorlopig nog tot drie, om wel te kunnen voldoen aan de huidig geldende richtlijnen van het RIVM."

Maar wanneer de beperkingen voorbij zijn kunnen de luisteraars weer Countryland verwachten als vanouds, met gezelligheid, dynamiek, spontane improvisaties, interessante gasten, live optredens en vooral mooie country en bluegrass muziek.

De zaterdag avond zit weer geramd met Countryland!
 

Informatie

Liefhebbers van country en bluegrass muziek. Dat zijn wij: Harro, Jaap, Patrick, Johan, Valery, Timen, Ronald, Jos, Ab en Gerrit. En dat willen we graag met onze luisteraars delen.

Inmiddels bestaat Countryland al meer dan 20 jaar. Op 11 februari 1997 werd de eerste uitzending verzorgd door Timen van Ark, die het programma destijds is begonnen op Radio Barneveld. Inmiddels is het team flink uitgebreid. Daarnaast organiseren we elke eerste zaterdag van de maand (behalve in januari en augustus) Countryland Sessions. Een radio programma op lokatie, met een live artiest en gratis toegankelijk voor publiek.

Met ingang van het jaar 2020 wordt Countryland live uitgezonden vanuit de studio van A1 Mediagroep in Nijkerk. Countryland Sessions wordt opgenomen in Het Rebellenhonk in Barneveld.

Met plezier laten we u meesurfen over onze eigen website, waarop wij de luisteraar op de hoogte houden van onze activiteiten. Luister, kijk, lees en geniet!

Omroepen

Zaterdag (LIVE)
21:00 - 23:00 uur

Dinsdag (HH)
19:00 - 21:00 uur
Barneveld: 93.5
Nijkerk: 106.8

Zondag
12:00 - 14:00 uur

Woensdag
18:00 - 20:00 uur

Internetradio

 

Zaterdag
20:00 - 22:00 uur

Zutphen: 106.1

Zaterdag
20:00 - 22:00 uur

Veenendaal: 104.9
Renswoude: 105.6
Scherpenzeel: 105.6
Woudenberg: 106.3

De uitzendingen worden ook overgenomen door de volgende stations in Canada en Nieuw-Zeeland:

Country 116 (Canada)

Gone Country Radio - NZCMR (Nieuw-Zeeland)
Dinsdag: 2:00 - 4:00 AM

Country Music Corralled Radio (Nieuw-Zeeland)


Uitzending Compilatie

Comments are closed.