BLOG: Happy Birthday!

In februari is het altijd dubbel feest bij Countryland! Op 11 februari 1997 werd de eerste aflevering van Countryland uitgezonden. Afgelopen dinsdag werd dat gevierd met aflevering 1144! En op 15 februari negentienhonderd-en-nog-wat werd Timen geboren. Hij viert vandaag dus zijn.....zoveelste verjaardag.

Timen vertelde het verhaal vaak. Hoe hij begon in de kleine studio in Barneveld. En nu maken we met een heel team elke week heerlijke radio, waar we veel luisteraars mee plezieren, over de hele wereld. Timen, gefeliciteerd met 23 jaar Countryland en gefeliciteerd met je verjaardag! Proost!

En dat onderschrijf ik met een mooie bijdrage van The Sons of the Pioneers.

Die verjaardag gaan we dinsdag in de studio uiteraard ook nog even met elkaar vieren. Er wordt weer een heerlijke playlist samengesteld met bijdragen van Jaap. De presentatie is in handen van Timen en Ronald.

Ab levert weer het verhaal van jaarartieste Emmylou Harris. We blijven in het jaar 1975, waar we de vorige keer al met het album Pieces of the Sky waren aangeland, maar deze keer gaan we in op het volgende album dat nog later in hetzelfde jaar werd opgenomen: Elite Hotel.

Vier dinsdag het feestje mee met Countryland. We zijn te beluisteren bij  A1 Mediagroep, tussen 19:00 en 21:00 uur. Meekijken kan via de webcam. De playlist wordt gepubliceerd wanneer deze beschikbaar is. Later luisteren kan zoals altijd via Uitzending gemist.

Fijn weekend!

De BLOG is geschreven door Jos van der Lelie.

Zaterdag 15 februari 2020


Countryland wordt gemaakt in de studio van
A1 Mediagroep in Nijkerk.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.