BLOG: Uit het oog, maar niet ……

Radio maken is altijd een leuke hobby, zeker als we als countryland ook live bezig zijn op een locatie en dan meteen zien hoeveel plezier we mensen doen met die prachtige muziek. Hoe mooi is het om je tijd in te zetten voor iets waar je andere mensen ook een plezier mee doet.

Tijdens onze live sessies besteden we heel graag aandacht aan ons Nederlandse talent. En ja, ondanks dat countrymuziek uit Amerika komt, is er meer dan voldoende Nederlands talent. Bands die het nu in deze tijd erg moeilijk hebben, omdat ze niet kunnen optreden en dus geen geld kunnen verdienen.

Zoals de bands altijd graag hun tijd geven aan ons, geven wij dus graag nu de tijd aan hen, omdat we het belangrijk vinden dat u ze blijft horen. Dinsdag wordt de uitzending dan ook gevuld met Nederlandse Artiesten die laten horen wat ze kunnen. Voorbij komen prachtige bluegrass nummers van 4 Wheel Drive en  Babes in the Grass, maar ook heerlijke country van Jacques van de Wal en JW Roy. Twee uur genieten van muziek van eigen talent dus.Als enige uitzondering is er natuurlijk onze jaarartieste, Emmylou Harris, maar ook daarbij is Ab op zoek gegaan naar een Nederlandse connectie. Ook voor volgende week.

Want dan gaan we nog meer patriottisch worden. Niet alleen maar Nederlandse Artiesten, maar ook alleen maar eigen werk van hen. Want niet alleen spelen ze goed, liedjes schrijven kunnen ze ook zeker.

Maar gaat u dinsdag dus eerst genieten van de muziek geselecteerd door Timen, Jaap, Harro, Jos en Ab en gelukkig ook deze keer door hen aan elkaar gepraat. Want we kunnen dan niet in de studio opnemen, het countryland team blijft inventief om u toch een mooi programma te bezorgen. We zijn nu even niet live te bekijken, maar uit het oog… , is dus niet uit het oor..


Countryland wordt gemaakt in de studio van
A1 Mediagroep in Nijkerk.

De BLOG is geschreven door Ronald Groot.

Zondag 19 april 2020

Bookmark the permalink.

Comments are closed.