Countryland Agenda

Jun
1
Sat
Countryland live from eBv Picking Party @ Oranje terrein Voorthuizen
Jun 1 @ 20:00 – 22:00

 

Fun, food and friends!

 

De drie F’s voor een goed feest! En wij van European Bluegrass Voorthuizen weten hoe we dat moeten organiseren!

Dit jaar vindt in Voorthuizen misschien wel de grootste Bluegrass Picking Party ooit in Europa plaats. Drie dagen lang verzamelen liefhebbers zich om te genieten van de muziek waar we zo enorm van houden!

Onze camping wordt opgezet rond het gebouw van de Oranjevereniging, waar goed eten wordt geserveerd en een Picking Party Podium beschikbaar is voor bands om te spelen. Overal op de camping klinkt muziek van jamsessies. Iedereen kan meedoen. Pak je instrument en sluit je aan bij de jamsessie van je keuze!

Voorthuizen en Barneveld bieden een variëteit aan bars en restaurants. In verschillende horeca zullen bands weer de bekende Live Gigs in Town verzorgen, net als bij ons reguliere festival. Kijk dus naar de planning voor een lekker avondje uit eten met live bluegrass muziek in een van de deelnemende horecagelegenheden.

We werken ook weer samen met onze Trade Show contacten om een plek te creëren waar zij hun waren kunnen presenteren. Dus ben je op zoek naar bepaalde accessoires of misschien zelfs een heel nieuw instrument, dan is dit de plaats waar je moet zijn.

Samen jammen helpt je al om te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Maar misschien vind je wel iemand die bereid is om samen met je te gaan zitten voor een privé les.

Onze camping voorziet in basis faciliteiten voor een degelijk verblijf. Er is een beperkte stroomvoorziening en er zijn toilet- en douche faciliteiten. Parkeer je camper of zet je tent op, pak je instrument en het plezier kan beginnen!

Datums 30, 31 mei en 1 juni

Tot ziens in Voorthuizen!

Jul
6
Sat
Young River @ Countryland Sessions @ Het Rebellenhonk
Jul 6 @ 19:00 – 22:00

 

Catchy melodieën, vrolijke harmonieën en veel snaargeweld; The Young River is een Nederlandse Poprock band met invloeden uit de New Country. De band bestaat uit gitarist en leadzanger Nick Jongejan, bassist 

Timmy Steenstra Toussaint en drummer Gijs de Waal die elkaar op de Rockacademie hebben ontmoet.

Afgelopen anderhalf jaar hebben de heren in totaal vijf singles uitgebracht om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun muziek. Dit heeft ertoe geleid dat ze veel leuke shows konden spelen, voorprogramma’s van bands als The Overslept & Bottles Of Love en uitgenodigd werden bij verschillende radiostations zoals 3FM, Omroep Brabant & Omroep Flevoland. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe EP die in mei 2019 uitgebracht zal worden.

Met een combinatie van elektrische- en akoestische gitaren, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline weten ze met hun vrolijke muziek een zomerse sfeer neer te zetten die veel weg heeft van de hedendaagse Nashville sound. 

Grote invloeden voor de band zijn artiesten zoals: Keith Urban, Hunter Hayes en All Time Low.

Sep
7
Sat
Moorland @ Countryland Sessions @ Het Rebellenhonk
Sep 7 @ 19:00 – 22:00
Oct
5
Sat
Zingga @ Countryland Sessions @ Het Rebellenhonk
Oct 5 @ 19:00 – 22:00
Dec
7
Sat
Tennessee Rose @ Countryland Sessions @ Het Rebellenhonk
Dec 7 @ 19:00 – 22:00

Comments are closed.