Kieran Goss and Annie Kinsella ‘Oh, The Starlings’ Tour

When:
28 March 2020 @ 20:00
2020-03-28T20:00:00+01:00
2020-03-28T20:15:00+01:00
Where:
Het Nieuwe Dijkhuis
Burgemeester van Nispenstraat 19-21
7001 BS Doetinchem
The Netherlands
Cost:
€20
Contact:
Het Nieuwe Dijkhuis
+31 315 641151

Kieran Goss & Annie Kinsella

De Ierse troubadour Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella treden zaterdag 28 maart op in het Nieuwe Dijkhuis in het kader van een uitgebreide Europese tour rond hun inmiddels luidbejubelde duoalbum ‘Oh The Starlings’.
Kieran Goss is niet voor niets een van Ierland’s meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Samen met zangeres/artieste Annie Kinsella die hem op zijn meest recente tours vaak vergezelde op het podium hebben ze hun publiek betoverd met hun live optredens en ontvingen ze zeer lovende kritieken. Met liedjes, verhalen en wonderschone harmonieën transporteren ze de luisteraar naar een andere wereld. Dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid, een show om niet te missen.

Vorig jaar stonden Goss en Kinsella ook al op de planken van het Nieuwe Dijkhuis. Ze maakten diepe indruk op de volle zaal met hun kwetsbaarheid, prachtige stemmen en zijn verhalen. Wat zijn we daarom blij dat we dit bijzondere duo nog een keer hebben weten te strikken.

Time Out magazine schreef over ‘Oh The Starlings’:

Individually they are both talented singers but when they sing together, the audience are enchanted…. The harmonies, the chemistry…. Just Sublime.’Of The Irish Times:

“Oh, The Starlings, the debut album from Irish duo Kieran Goss and Annie Kinsella, is quite simply stunning. Great songs, beautiful harmonies and an artistic triumph that constantly reminds us that less is more.”

Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop (incl. 1,20 servicekosten) of 22,50 euro aan de deur op de avond zelf.

Bron: Het Nieuwe Dijkhuis


Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *