Countryland Sessions TV

Elke eerste zaterdag van de maand (behalve in januari en augustus) ontvangt het team van Countryland een band of artiest in HetRebellenhonk in Barneveld. In Countryland Sessions wordt dan een,aflevering van het radioprogramma opgenomen waarbij zes nummers live worden gespeeld. Van deze live bijdragen worden TV opnames gemaakt, die op A1 Regio TV worden uitgezonden.

A1 Countryland Sessions S01E01 - Moorland

In deze aflevering van Countryland Sessions kunt u kijken en luisteren naar het optreden van Moorland, een Drents-Gronings trio rond zangeres Ria Pronk. Moorland speelt (akoestische) Americana, een beetje blues, een vleugje folk, een snufje country met een jazzy twist. De band bestaat uit Ria Pronk (zang), Haye de Jong (gitaar) en Laurens van Venrooij (contrabas).

A1 Countryland Sessions S01E02 - The Memphis Four


In deze aflevering van Countryland Sessions kunt u kijken en luisteren naar het optreden van The Memphis Four.
The Memphis Four is een semi-akoestisch kwartet.
De bezetting bestaat uit: Elvira van Poelgeest, contrabas, Albert Visser, solo-gitaar, Johanna van der Veen, banjo en Ivo Poelsma, slaggitaar en zang.
Voor hun repertoire putten The Memphis Four uit de Amerikaanse traditie, voornamelijk die van folk, blues, country en rockabilly, waarbij ze niet schromen terug te gaan tot diep in de negentiende eeuw.

The Memphis Four
She's Gone, Gone, Gone

The Memphis Four
Oakie Boogie

The Memphis Four
Hey Good Looking

The Memphis Four
Fisherman Rag

The Memphis Four
Feeling Low

A1 Countryland Sessions S01E03 - Danny Hendriks


In deze aflevering van Countryland Sessions kunt u kijken en luisteren naar het optreden van Danny Hendriks.

Danny Hendriks
Barely Legal

Danny Hendriks
Feathered Indian

Danny Hendriks
I'm Sorry

Danny Hendriks
Life of Sin

A1 Countryland Sessions S01E04 - Beehive


In deze aflevering van Countryland Sessions kunt u kijken en luisteren naar het optreden van Beehive. Beehive is een 5 persoons band met “De Wagenmakerij” in Klaaswaal als thuishaven alwaar de band is ontstaan. De leden van de band zijn afkomstig uit Brabant (Twan en Harriette) en de Hoeksche Waard (Aart, Ab en Bas) De band speelt country / country-rock en rock & roll covers maar ook muziek uit de pop- en rockhistorie komen langs, zowel in originele als eigen uitvoeringen.

Beehive
All You Ever Do Is Bring Me Down

Beehive
Back Home Again

Beehive
Blue Moon Of Kentucky

Beehive
All You Ever Do Is Bring Me Down

Beehive
Back Home Again

Beehive
Blue Moon Of Kentucky

 

A1 Countryland Sessions S01E05 - The Bird & The Bear

The Bird & The Bear zijn een Americana muziekduo tussen man en vrouw. Afkomstig uit Wyoming en Holland, Garry Wood en Mirthe Bolhuis ontmoetten elkaar, werden verliefd en begonnen muziek te maken in Nashville, TN. Het duo combineert folk, bluegrass en popmuziek; resulterend in een uniek intieme uitvoering.

The Bird & The Bear
Wild Rose

The Bird & The Bear
Lover's Waltz

The Bird & The Bear
Gold

Comments are closed.