Over Countryland Sessions

Elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van januari en augustus) organiseren we Countryland Sessions, in Het Rebellenhonk aan de Pr. Hendrikweg 15 te Barneveld. In een gezellige en intieme setting maken we radio, waarbij live in de uitzending wordt opgetreden door een band of artiest en waarbij publiek hartelijk welkom is. En het mooiste: de toegang is geheel gratis!
Onder het genot van een kopje koffie, een hapje en een drankje bent u een avondje uit. U geniet van uw favoriete muziek op een geheel andere wijze dan u gewend bent bij reguliere muziekoptredens.

Om te beginnen kunt u de teamleden van Countryland persoonlijk ontmoeten en kunt u met eigen ogen zien hoe wij radio maken. Dat is weer eens wat anders dan alleen die stemmen op de radio! Maak gerust een praatje met ons; wij horen uiteraard graag wat u van onze uitzendingen vindt. En misschien heeft u nog wel een leuk idee of een specifiek verzoekje!

Daarnaast kunt u uiteraard genieten van de muziek. Door de intieme setting staan de artiesten vlak voor u. En ook de artiesten maken graag een praatje met het publiek. U bent vanaf 18:30 uur welkom in Het Rebellenhonk. De opname van de uitzending is van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens de uitzending brengt de live artiest zes nummers ten gehore. Daarnaast worden zij geïnterviewd in ons stamtafelgesprek.

Maar na de uitzending is het dan nog niet afgelopen. De aanwezige gasten worden door de live artiest nog eens getrakteerd op een optreden van zo’n 45 minuten. Dit is dus niet op de radio te horen.

Rond 22:00 uur wordt de avond afgesloten.

Ook met uw band optreden tijdens Countryland Sessions?
Meld hier uw band aan!

Comments are closed.