Ronald Groot

Mijn naam is Ronald Groot en ik ben woonachtig in het prachtige Barneveld.

Door Timen ben ik in 1997 in de wereld van Country & Bluegrass muziek terecht gekomen, omdat ik samen met hem sindsdien het jaarlijkse EWOB Bluegrass festival organiseer in Voorthuizen.

Achter de schermen bij Countryland  heb ik hand & spandiensten verleend en daarnaast in het verleden ook al veel gedaan voor Radio Barneveld, waaronder programma’s voor de kerken, de gemeenteraad en diverse evenementen.

Nu dus weer al enige tijd ook af en toe achter de microfoon en om samen met dit prachtige team iets neer te zetten is natuurlijk een grote eer, maar gezien de geschiedenis van meer dan 1000 uitzendingen ook wel een knappe uitdaging. Zeker omdat we onze activiteiten niet alleen beperken tot de radio uitzendingen of de EWOB, maar via oa. countryland Sessions steeds weer nieuwe uitdagingen en mogelijkheden opzoeken.

Het enthousiasme van het hele team en het plezier wat iedere uitzending weer in grote mate aanwezig is levert echter een warm bad op, dus heb ik er alle vertrouwen in dat het nog steeds goed gaat komen.

Maar natuurlijk bent u als luisteraar degene die beoordeelt of het goed gaat. Laat dus gerust iets weten.

Comments are closed.