Loading Events

« All Events

Eric Brace en Thomm Jutz

May 24 @ 20:00 - 23:00

Free

Countryland Sessions

Eric Brace en Thomm Jutz

Op vrijdagavond 24 mei komen Eric Brace en Thomm Jutz naar het Rebellenhonk in Barneveld voor de Countryland Sessions van de maand mei. We zijn enorm trots en blij dat we deze twee grootheden voor de tweede keer bij ons mogen verwelkomen, naast hun optredens in andere grote zalen in Nederland, België en Duitsland.

Speciaal voor deze avond is het van belang dat u zich bij ons aanmeldt als u hierbij aanwezig wilt zijn. Dat doet u door op onderstaande knop Going te klikken, vervolgens uw naam en e-mailadres in te vullen, inclusief het aantal personen waarmee u wilt komen.
Tijdens deze avond is het Rebellenhonk gesloten voor publiek, zodat we alleen de echte muziekliefhebbers die zich hebben aangemeld kunnen toelaten. De capaciteit is rond de 50 personen, dus wacht vooral niet te lang met aanmelden.
We beginnen een uurtje later dan gebruikelijk, dus rond 20.00 uur. De opzet is hetzelfde als altijd. We maken eerst twee uur lang ons radioprogramma waarin de heren al zes nummers spelen, gevolgd door nog een klein uurtje live muziek voor de aanwezigen.
De toegang is nog steeds gratis, al wordt een vrijwillige eigen bijdrage van 10 tot 15 Euro per persoon voor de muzikanten dit keer zeer gewaardeerd.

Details

Date:
May 24
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Countryland
Phone
0651310021
Email
info@countryland.nl
View Organizer Website

Venue

Rebellenhonk
Prins Hendrikweg 15
Barneveld, Gelderland 3771 AK Netherlands
+ Google Map

Countryland Sessions

Eric Brace en Thomm Jutz

11 Going
29 remaining, 4 days left to RSVP
RSVP Here