Jaap van der Weerd

Howdy Countrymuziek vrienden.

Ik ben Jaap vd Weerd, geboren en getogen in Barneveld. Ik ben al liefhebber van de country muziek sinds mijn 14de jaar,de interesse voor de bluegrass kwam wat later.

Toen countryland begon boven het oude concert gebouw in Barneveld werd mijn interesse nog groter voor deze muziek soort. Als vrachtwagenchauffeur en veel naar de autoradio luisterd moest ik het weekend veel opname op cassette bandjes maken.

Omdat er op de publieke radio zenders steeds minder country muziek te horen was,moest ik wel zelf opnamens maken. Tegenwoordig gaat het veel makelijker om muziek te luisteren,bv op een USB stick of op een cd branden.

Daarom luister ik veel naar lokale omroepen,die brengen gelukkig nog volop countrymuziek te horen,zo ook bij radio Barneveld. Een aantal jaren geleden vroeg Timen om een langs te komen in de studio van radio Barneveld,en in die tijd had ik ook kontakt met de Italiaanse country zanger George McAnthony en zei tegen Timen zou het leuk zijn om die Italiaan naar Barneveld te halen.

Sinds die tijd liep ik af en toe mee in het progamma countryland en maakte ik ook geschreven stukjes voor de redactie. Bij mijn werkgever werd het werk schema veranderd zodat ik de zaterdagavonden regelmatig thuis ben en Timen tegen me zei, nou Jaap nu word het tijd om mee te gaan presenteren in countryland en doe ik nu sinds december 2011 en met plezier.

Ik wens iedereen veel luister plezier van de muziek die het countryland team ten gehoren brengt.

Vriendelijke muziekale groet . Jaap

Comments are closed.